logo

Kínálatunk

Bejelentkezés


Keresés

Bevásárlókosár

VirtueMart
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Skype-on is kereshet

My status

Facebook

Megosztás

Share this post

Tudtad?

Sekli jelentése: összekötő...
Bővebben
Kötél termékeink PDF Nyomtatás E-mail
Kötél Hajókötél

Az általunk kínált kötelek UV stabilizált polipropilén (PP) és poliészter (PES) szálak felhasználásával készülnek, ennek következtében jól bírják az időjárás viszontagságait. A PP fajsúlya kevesebb, mint a vízé, emiatt a víz felszínén úszik; továbbá nedvességet minimális mértékben vesz fel, tehát a vizes kötél tömege csak kis mértékben növekszik.

Pamutos poliészter köteleink PP maggal készülnek, így ezek a kötelek könnyűek, fogásuk kellemes, pamutos hatású. Kis súlyuk miatt spinnaker shottként kitűnően használhatók.

Igény szerint lehetőség van tetszés szerinti (PP, PES) magú, köpenyű kötél gyártására, a kötél színezésére. Bizonyos méretekben a durvább, vagy finomabb szövésű (nagyobb vagy kisebb babaszámú gépen készülő) kötél is rendelhető.

10 mm-es átmérőig tűfonatolt köteleket is kínálunk, melyek mag nélkül készülnek, a fonatolás módjából adódóan nagy nyúlásúak. Ezek a kötelek a hagyományos sodrott kikötőkötelet helyettesíthetik kisebb méretű hajók számára. Emellett 14 mm átmérőig rugalmas szövésű köteleket is készítünk, melyek köpenye a fonatolt kötelekhez hasonló, azonban nagyobb a rugalmasságuk. 

A bal oldali menüt használva tájékozódhat kínálatunkról. A vásárláshoz regisztráció szükséges, a vásárlás menetéről a Vásárlási információk menüpontban tájékozódhat.

Webáruházunkban nem szereplő termékeket is segítünk beszerezni, egyedi igényeket (pl.szín, szövés sűrűsége) is igyekszünk kielégíteni. Ezen igényeit kérjük, jelezze a megrendelés során, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).

Igény esetén Dyneema, vectran kötelek legyártása is lehetséges, ezek elérhetőségéről érdeklődjön személyesen!

A webáruházi ajánlatban a rendszeresen előforduló jelzőszál színek vannak feltüntetve, ettől eltérő egyedi színezés is lehetséges. A termék tulajdonságoknál kiválasztható színválaszték a fehér alapon piros, kék, illetve 6-os méretig a fekete. Ezek a színek jellemzően készleten vannak, de készülnek ettől eltérőek is, mint pl. fehér alapon sárga, zöld stb, vagy kevert színek. Ha a feltüntetettek helyett más színek is érdeklik, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 


Támogatja a Joomla!. Designed by: web hosting enterprise top actors Valid XHTML and CSS.