logo

Kínálatunk

Bejelentkezés


Keresés

Bevásárlókosár

VirtueMart
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Skype-on is kereshet

My status

Facebook

Megosztás

Share this post

Tudtad?

Sekli: összekötő...
Bővebben
Vásárlási információk - egyszerűen PDF Nyomtatás E-mail

Háromféle módon jelezheti vásárlási igényét:

  1. A webáruházon keresztül, ez regisztrációt igényel
  2. E-mail-ben jelezve igényüket ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )
  3. Telefonon (+36 20 559 6760)
Az első két esetben minél rövidebb időn belül visszajelzünk a termék elérhetőségével kapcsolatban. Ha a megvásárolni kívánt termék készletünkön van (ez termékeink nagy részénél így van), akár azonnal át is vehető a 1055 Budapest Markó u. 4. PilotCafe vagy a 1132 Budapest, Visegrádi u. 60. 1/5 címen.

Elsősorban a telefonon történő megrendelést javasoljuk, mivel ez közvetlenebb, valamint segítséget is adunk a megfelelő termék kiválasztásában. A telefonos megkeresést mindenképpen javaslom, hiszen így többlet információkat tudunk a termékről átadni. Hívhat bármikor, nálunk a munkaidő folyamatos, akár hétvégén is.

Ezt követően az áru többféle módon kerülhet az Ön birtokába:

  1. Személyes átvétellel
  2. Postai úton
  3. Saját kiszállításunkkal

A személyes átvételi lehetőség a legolcsóbb mind közül, s talán a leggyorsabb is. Mivel termékeink nagy részét készleten tartjuk, így akár azonnal át is veheti a Visegrádi utcában. Erre akár hétvégén is lehetőség van, kérem érdeklődjön.

Postai úton különböző határidővel és fizetési móddal tudjuk az árut elküldeni. A webáruházban is választható legelterjedtebb két megoldás: előre utalással, nem időgarantált csomagként 1190 Ft, míg egy munkanap alatt kézbesített, utánvéttel kiegyenlített csomagként 2190 Ft a postaköltség. Ha igazán kis méretű az áru, jelezzük, hogy az milyen kedvezőbb költséggel postázható.

Ha ezek egyike sem megfelelő az Ön számára, saját kiszállítási módunkat is választhatja. Ez Budapesten 1400 Ft, de vidéki kiszállításra is van lehetőség, jellemzően csak a Budapest - Balatonboglár útvonalon. A rendelési értéktől, helyszíntől függően ezek egyedi díjazásúak; gyakran azonban ezt ingyenesen vállaljuk, akár Budapesten is, ha számunkra útba esik a szállítási cím.

 


Támogatja a Joomla!. Designed by: web hosting enterprise top actors Valid XHTML and CSS.